100.000 euro opgehaald!

Wij hebben iets te vieren! 🎉

Van het bedrijf ITDS hebben wij een waanzinnige cheque van maar liefst €2.700,- mogen ontvangen. Medewerkers hebben met diverse projecten (zoals stappenteller acties onder collega's en het verzamelen van blikjes) dit prachtige bedrag opgehaald. Onze speciale dank gaat uit naar Maxime van Liere voor haar geweldige inzet voor dit project en natuurlijk naar alle sponsoren en deelnemers vanuit ITDS; onze dank is groot!

Mede door het gedoneerde bedrag van ITDS kunnen jullie melden dat wij nu met onze stichting €100.000,- hebben opgehaald! Een enorme mijlpaal waar we ontzettend trots op zijn!

Uiteraard is het nog lang niet genoeg en kijken we uit naar een jaar vol mooie, nieuwe initiatieven. Wist je dat donaties aan goede doelen ook belastingvoordeel opleveren? En wil jij ook samen met jouw bedrijf impact maken op de jonge levens van mensen met IBD? Neem dan gerust contact met ons op om te sparren over mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de stappentelleractie (zo blijven alle medewerkers ook nog eens in beweging) of breng een dergelijke actie aan als punt op jullie maandvergadering; we denken heel graag met je mee!

Volgende
Volgende

MAMA’S WERELD